4.02.2015

Ey Aşk, Evliliğe Hazır Mısın? - Ready to Wed by Cindi Madsen





Kitap adı : Ey Aşk, Evliliğe Hazır Mısın?

Yazar adı : Cindi Madsen

Orjinal Adı : Ready to Wed
Tür : Günümüz Aşk
Sayfa sayısı : 368
Yayınevi : Novella Yayınları
GR puanı : 4.02




Arka kapak : Dakota Halifax, mutluluğa giden yolda insanlara rehberlik eden ünlü ve başarılı bir düğün organizatörüdür. Kendi düğün töreni de şu ana kadar yapılanların en mükemmel örneklerinden biri olacaktı. Tabii nişanlısı Grant evlenmekten son anda vazgeçmeseydi.

Genç kadın yaşadığı hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışırken, yıllar sonra çocukluk arkadaşı Brendan'la yolları kesişir. Belki de aşk, karşısına Brendan'ı çıkararak ona yeniden göz kırpıyordur. Ancak nişanlısının tekrar ortaya çıkması kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. İkisi arasında tercih yapmak zorunda kalan Dakota yola kiminle devam etmeli dersiniz?



"Gerçek aşkın gidişatı hiçbir zaman pürüzsüz değildir."

Willim Shakespeare




Bakalım elimizde ne var?

Şimdi kendinizi Dakota karakterinin yerine koymanızı istiyorum. Düğün organizatörüsünüz. Sevdiğiniz adamla aylardır birlikte yaşıyorsunuz. Size evlenme teklif ediyor. Kabul ediyorsunuz ve kendi düğününüzü planlamaya girişiyorsunuz. Her şey yolunda giderken mihrapta yalnız bırakılıyorsunuz! Nişanlınız son dakika sizinle evlenmekten vazgeçmiş!!!


Tam bir hayal ve kalp kırıklığına dönüşen düğününüzü, çalıştığınız gazetenin size ayrılan köşesinde 'Evleniyoruuuum!' diye okurlarınıza da daha önce duyurmuşsunuz. 


Veee bu karmaşanın ortasına çocukluğunuzun en güzel anısı damlayıveriyor. Adı da Brendan :) Gittiğinden beri görmeyip, yıllardır haber almadığınız bu çocukluk arkadaşınız da bir yakışıklı olmuş bir tatlı olmuş sormayın :D Hem yardımsever de üstelik!!! Ha bir de sizi herkesten iyi okuyor, her tür mimiğinize kadar :/ Çekici değil mi? :)


Aaa! Bir bakıyorsunuz eski nişanlınız sizi hala sevdiğini söylüyor ve ona geri dönmenizi istiyor. Yaşadığı kafa karışıklığının haklı bir gerekçesi var. Meseleyi size daha önce anlatmamakla ne kadar büyük bir hata yaptığının da farkında. 'Kaldığımız yerden devam edebiliriz, senin mutluluğun için her şeyi yaparım' diyor size...



Tabii bu karmaşanın içinde bir de çalışmanız gereken organizasyon işiniz var. Kendi düğününüzde terkedildiniz ve insanlar sizden düğünlerini organize etmenizi istiyor :/ Zor he?











Evet, Dakota'nın hayatı bu halde. Sevdim mi? Fena değildi. Gerçekten güldüğüm yerler vardı. Eğlenceli yerler. Fakat o kadarla kaldı. Hani öyle çok eğlence beklentiniz olmasın. Sürükleyiciliği yerinde bir kitap ama daha fazla komedi beklemiştim. Beklediğimi alamadım maalesef!



Ek olarak yayınevine biraz daha dikkatli olmaları yönündeki isteğimi bildirmek istiyorum. Çünkü tırnak işaretleri o kadar özensizdiki anlatamam! Konuşma bitmeden konulan tırnak işaretleri, konuşma olmayan yerlere konulan tırnak işaretleri kafamı çorbaya çevirdi. Normalde yazım hatalarına çok takılmam ama bu kitapta gerçekten çok fazlaydı ve sonuna kadar da aynı hatalar devam etti. Çok dikkat dağıtıcı ve sinir bozucu kesinlikle!



Netice de puanım 3/5 



Sevgiler :)



Hiç yorum yok:

Search

Gelenimiz Gidenimiz :)

İzleyİcİler

Neler okuyorum?

Her Gün
Kızıl Gökler Altında Kızıl Denizler
Middlesex


Angel's books's favorite books »

2022 Reading Challenge

2022 Reading Challenge
angelsbooks has read 2 books toward her goal of 100 books.
hide

Angel's books's bookshelf: read

Yakıcı Sır
Korku
Kimi Seçtiğine Dikkat Et!
Kime Dokunduğuna Dikkat Et!
Kalpsiz
Barbarlar Şehri


Angel's books's favorite books »
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

Bumerang - Yazarkafe